Om oss

Karstorps Säteri hittar du precis i utkanten av Skövde, strax intill Karstorpssjön som under sommaren ligger idylliskt inbäddad i lummig grönska. Läget är perfekt om ni är många från olika håll i Västsverige som ska samlas för exempelvis en konferens eller ett bröllop. Med riktigt bra kommunikationer ligger Skövde perfekt placerat mitt emellan Stockholm och Göteborg.

Hos oss har du nära till allt oavsett om det är sköna naturupplevelser, bra shopping, roliga nöjen eller spännande äventyr som lockar. Det är lätt att trivas här. Tillsammans med kollegor, nära och kära, på tu man hand eller ensam!

Karstorps Säteri har en gedigen och spännande historia. På gården har det genom åren bott bland annat adelsmän, lagmän, vägmästare, häradshövdingar, ryttmästare, grosshandlare, fabrikörer, riddare och majorer. Ja, till och med grevar och baroner! På 1700-talet betecknades gården som säteri. Under 1800-talet var det frälsesäteri med tegelbruk och kvarn. Under 1900-talet, närmare bestämt 1965, startades verksamheten som kursgård upp. Sedan dess har Karstorps Säteri utvecklats till ett hotell med inriktning på konferenser och hyrs ofta ut för stora fester och bröllop.

Vi möter ISO-certifieringens krav inom kvalitets- och miljöledning samt miljöaspekter och är certifierade av SMAK-certifiering AB samt att vi är KRAV-märkta.