SÖNDAGSMIDDAG START 2/2

Hos oss avslutar du veckan på bästa möjliga sätt. Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en god söndagsmiddag. Stig in genom dörrarna till säteriet, känn lugnet och nås av de härliga dofterna från köket. Det är bara att slå sig ner och njuta av miljön, maten och sällskapet!

I priset 265 kr/pp ingår en smakfull plockbuffé inspirerad av årstiden, två varmrätter lagade med stor omsorg samt kaffe och något sött. Dryck tillkommer.

Vår söndagsmiddag är populär så för att vara säker på att få plats bör du boka bord. Bokning 0500-47 28 00.

TEATIME! 25/2

 

Afternoon Tea på Karstorp tisdagen den 25 februari från kl 17.

Förgyll en grå februarikväll med en stor kanna te, några pratglada vänner och en härlig kak och smörgåsbuffé med massor av goda tillbehör!

Den mysiga traditionen Afternoon Tea, med rötter i 1800-talets England, har kommit till Sverige för att stanna. Karstorp har självklart hakat på den populära trenden. Vårt säteri är som gjort för detta! Sätt lite guldkant på vardagen och kom till oss direkt efter jobbet eller träningen. Lyxigt att sätta sig vid dukat bord, eller hur? Njut av nybakade scones, sandwiches, croissanter, krustader och kakor. Vi dukar även fram olika sorters ostar, några goda röror, tre sorters marmelader, noga utvalda téer och

även kaffe för den som hellre vill ha det.

Perfekt när du vill skämma bort dig själv eller någon annan! Priset är 245 kr/person.

 

Varmt välkommen!

HÄRLIGA MIDDAGAR PÅ SÄTERIET

Missa inte det här unika tillfället att få njuta av våra fantastiska middagar! Den , 23/1, 15/2 kommer en god 3-rätters middag serveras för endast 580kr!

Om du hellre vill njuta av en 2-rätters middag kan du få den serverad den 14/1, 31/1 för det facila priset av 415kr! Det enda som tillkommer är dryck.

Bokning görs via mejl till info@karstorp.se eller ring 0500-47 28 00

Varmt välkommen!