”Tugg-torsdag” den 14/11

Passa på att svänga förbi efter jobbet till oss just den här torsdagen mellan klockan 17 – 19 när vi testar ett nytt koncept ”Tugg-torsdag”. Det är en lyxigare afterwork där alla livsnjutare kan avrunda dagen med vällagade smårätter, vin, öl eller varför inte Karstorps alldeles egna champagne!

För endast 199 kr/person inklusive vin eller öl har du möjlighet att samla dina nära och kära i en stilig men avslappnad hotellmiljö.

Ring och boka bord på telefonnummer 0500 – 47 28 00.

Välkommen till en annorlunda och god afterwork!

Afternoon Tea på Karstorp tisdagen den 26 november från kl 17.

Förgyll en mörk och kall novemberkväll med en stor kanna te, några pratglada vänner och en härlig kak och smörgåsbuffé med massor av goda tillbehör!

Den mysiga traditionen Afternoon Tea, med rötter i 1800-talets England, har kommit till Sverige för att stanna. Karstorp har självklart hakat på den populära trenden. Vårt säteri är som gjort för detta! Sätt lite guldkant på vardagen och kom till oss direkt efter jobbet eller träningen. Lyxigt att sätta sig vid dukat bord, eller hur? Njut av nybakade scones, sandwiches, croissanter och kakor. Vi dukar även fram olika sorters ostar, några goda röror, noga utvalda téer och även kaffe för den som hellre vill ha det.

Perfekt när du vill skämma bort dig själv eller någon annan! Priset är 245 kr/person.

 Varmt välkommen!

Fredagslyx – chef´s table den 29/11!

Passa på att få njuta av en härligt lyxig 3-rättersmeny med ett storstilat mathantverk som vår köksmästare Jenny komponerat just till denna kväll! Som pricken över i kommer Jenny att göra den sista touchen på varje maträtt vid ditt bord. Att få uppleva Jenny live är något som är få förunnat – passa på att ge dig själv och en vän något att minnas för lång tid framåt.

Fredagslyx kostar 750 kr/person plus dryck. Vill du samtidigt sova över har vi specialpris just den här kvällen – 1.395 kr/person inklusive lyxmiddagen!

Vi har endast ett begränsat antal platser den här kvällen så ring och boka bord på telefonnummer 0500 – 47 28 00.

 Välkommen till en underbar lyxfredag!

Vi smygstartar första advent med ett mindre julbord!

Ta en paus från adventsstöket hemma och bli ompysslad istället av oss i en stämningsfull miljö. Vi smygstartar julen med ett lite lättare julbord söndag den 1 december. Det innehåller inte lika många rätter som ett klassiskt julbord. Vi har istället valt ut de bästa och mest välsmakande rätterna.

För endast 399 kr/person får du ett välsmakande julbord som dessutom är tillagat med lokala, ekologiska och KRAV-märkta råvaror. Dryck tillkommer. Det är begränsat antal platser så ring och boka bord på telefonnummer 0500 – 47 28 00.

Välkommen till en mysigare advent!

Jul på Karstorp säteri

Hos oss får alla sinnen sitt, inte minst smaken. Missa inte vårt populära julbord. Traditionell svensk julmat serverad på ett otraditionellt sätt – som små tapasrätter!

Vårt tapasjulbord dukas upp kvällstid följande datum; 5, 6, 7, 11, 12, 13 och 14 december från 18.00. Priset är 580 kr/person. Övriga datum kan bokas av större sällskap vid förfrågan.

Bokning 0500-47 28 00.

3-rätters middag

Ibland kan det vara skönt att fly vardagen en stund och då passa på att njuta av en vällagad 3-rättersmiddag i en vacker miljö samtidigt som man får en service utöver det vanliga. Det är många som vill njuta av vår middag så glöm inte att boka bord på telefonnummer 0500-47 28 00.
Här nedan kan du se vilka datum vi serverar vår utsökta 3-rättersmiddag:

  • 13 och 27 november 

SÖNDAGSMIDDAG

Hos oss avslutar du veckan på bästa möjliga sätt. Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en god söndagsmiddag. Stig in genom dörrarna till säteriet, känn lugnet och nås av de härliga dofterna från köket. Det är bara att slå sig ner och njuta av miljön, maten och sällskapet!

I priset 265 kr/pp ingår en smakfull plockbuffé inspirerad av årstiden, två varmrätter lagade med stor omsorg samt kaffe och något sött. Dryck tillkommer.

Vår söndagsmiddag är populär så för att vara säker på att få plats bör du boka bord. Bokning 0500-47 28 00.