TEATIME  25/11 & 9/12

 

Afternoon Tea på Karstorp Onsdagen den  25/11 & 9/12 Kl.17.00

Förgyll er kväll med en stor kanna te, några pratglada vänner och en härlig kak och smörgåsbuffé med massor av goda tillbehör på Säteriet!

Den mysiga traditionen Afternoon Tea, med rötter i 1800-talets England, har kommit till Sverige för att stanna. Karstorp har självklart hakat på den populära trenden. Vårt säteri är som gjort för detta! Sätt lite guldkant på vardagen och kom till oss direkt efter jobbet eller träningen. Lyxigt att sätta sig vid dukat bord, eller hur? Njut av nybakade scones, sandwiches, croissanter, krustader och kakor. Vi dukar även fram olika sorters ostar, några goda röror, flera sorters marmelader, noga utvalda téer och även kaffe för den som hellre vill ha det.

Perfekt när du vill skämma bort dig själv eller någon annan!
Priset är 245 kr/person.

Bokning görs via mejl till info@karstorp.se eller ring 0500-47 28 00

Vill du hellre ha en mysig stund hemma? Då kan du hämta en härlig afternoon tea-kasse med alla godsaker för samma pris!

 Varmt välkommen!

Julinspirerad
4-rättersmiddag

Här på Karstorp kan du och din familj, dina arbetskamrater eller med bästa vännerna avnjuta en härlig julinspirerad 4-rättersmiddag inklusive en välsmakande välkomstdrink. Vi dukar, smyckar och fyller vårt säteri med juliga dofter. Alla rätter är noga utvalda och tillagade  med kärlek och närproducerade råvaror till vår svenska julbordstradition. 

Bokas från och med den 28 november – hör av dig till oss via mejl eller telefon vilken datum som skulle passa just ditt sällskap!

Passa på att boka julmiddgagen tillsammans med övernattning och frukost för julpriset  1395 kr/person och natt exklusive dryck!

Enbart julmiddagen inklusive en fördrink kostar 650/person exklusive måltidsdryck. 

Välkomna till årets julmiddag på säteriet!

Adventsbrunch

Fira advent på bästa möjliga sätt. Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en god adventsbrunch i en stämningsfull miljö.
Stig in genom dörrarna till Säteriet, känn lugnet och nås av de härliga dofterna från köket.

I priset  215 kr/pp (från 12 år) start kl. 11.30 ingår en smakfull plockbuffé inspirerad av julen. Dryck tillkommer.
För att vara säker på att få plats bör du boka bord. Bokning via mejl till info@karstorp.se eller ring 0500-47 28 00

HÄRLIGA MIDDAGAR PÅ SÄTERIET

Missa inte det här unika tillfället att få njuta av våra fantastiska middagar den 4/12. En god 3-rätters middag serveras för endast 600kr eller om du istället vill ha  2-rätters för 415kr. 

Bokning görs via mejl till info@karstorp.se eller ring 0500-47 28 00

Varmt välkommen!