Afternoon Tea på Karstorp tisdagen den 17 december från kl 17.

Förgyll en mörk och kall novemberkväll med en stor kanna te, några pratglada vänner och en härlig kak och smörgåsbuffé med massor av goda tillbehör!

Den mysiga traditionen Afternoon Tea, med rötter i 1800-talets England, har kommit till Sverige för att stanna. Karstorp har självklart hakat på den populära trenden. Vårt säteri är som gjort för detta! Sätt lite guldkant på vardagen och kom till oss direkt efter jobbet eller träningen. Lyxigt att sätta sig vid dukat bord, eller hur? Njut av nybakade scones, sandwiches, croissanter och kakor. Vi dukar även fram olika sorters ostar, några goda röror, noga utvalda téer och även kaffe för den som hellre vill ha det.

Perfekt när du vill skämma bort dig själv eller någon annan! Priset är 245 kr/person.

 Varmt välkommen!

Jul på Karstorp säteri

Hos oss får alla sinnen sitt, inte minst smaken. Missa inte vårt populära julbord. Traditionell svensk julmat serverad på ett otraditionellt sätt – som små tapasrätter!

Vårt tapasjulbord dukas upp kvällstid följande datum; 5, 6, 7, 11, 12, 13 och 14 december från 18.00. Priset är 580 kr/person. Övriga datum kan bokas av större sällskap vid förfrågan.

Bokning 0500-47 28 00.

Julinspirerad lunch

Om ni inte har möjlighet att gästa vårt tapas-julbord under kvällstid,  så serverar vi även en julinspirerad lunch för 265kr.

Datumen för detta är : 13, 17 och 19e december
från 12
.00.  

Mer info och för bokning  ring 0500-47 28 00.

Välkomna!

3-rätters middag

Ibland kan det vara skönt att fly vardagen en stund och då passa på att njuta av en vällagad 3-rättersmiddag i en vacker miljö samtidigt som man får en service utöver det vanliga. Det är många som vill njuta av vår middag så glöm inte att boka bord på telefonnummer 0500-47 28 00.

 16 December 

SÖNDAGSMIDDAG START 2/2

Hos oss avslutar du veckan på bästa möjliga sätt. Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en god söndagsmiddag. Stig in genom dörrarna till säteriet, känn lugnet och nås av de härliga dofterna från köket. Det är bara att slå sig ner och njuta av miljön, maten och sällskapet!

I priset 265 kr/pp ingår en smakfull plockbuffé inspirerad av årstiden, två varmrätter lagade med stor omsorg samt kaffe och något sött. Dryck tillkommer.

Vår söndagsmiddag är populär så för att vara säker på att få plats bör du boka bord. Bokning 0500-47 28 00.