Konferens på Karstorps Säteri

Vi erbjuder lokaler för både stora konferenser och små möten. Karstorps Säteri är en mötesplats som passar alla!

Den inspirerande miljön och de vackra omgivningarna gör underverk för kreativiteten. Utifrån dina önskemål tar vi fram ett upplägg som passar just er. Fråga oss gärna om tips på aktiviteter och utflyktsmål. Det finns mycket att välja mellan, både för den som vill göra något lugnt och för den som är ute efter något mer fartfyllt.

Läget är perfekt om ni kommer från olika håll i Västsverige och behöver samlas på ett ställe. Med riktigt bra kommunikationer ligger Skövde perfekt placerat mitt emellan Stockholm och Göteborg.

Här finns lokalkapacitet på max 240 personer till den lilla konferensen på 2 personer. 18 lokaler och självklart all den utrustning som ni behöver för en lyckad konferens – och lite till, så som hörslinga i vår största lokal.

– ”Dialect Skövde bygger ett sömlöst höghastighets Wifi(Aironet) med 15st accesspunkter från Cisco, på Karstorp.
Varje punkt klarar en hastighet av 867 Mbps mot normalt 100Mbps. Alla konferensrum är funktionssäkrade med flera punkter, som även delar på belastningen i systemet. Svartfibern har en garanterad hastighet på 1000/1000mbit.
Systemet går att bygga ut och är därmed säkrat även för framtida ökade krav och behov. Detta innebär att gäster och kunder på Karstorp kontinuerligt kommer ha tillgång till ett snabbt och stabilt Wifi över hela anläggningen.

/ Jesper på Dialect ”

Här kan du leta vidare efter inspiration hos våra kollegor i Västsverige >>
https://www.vastsverige.com/moten-och-konferens/