Restaurang Skövde

Karstorp Säteri med bäst recensioner.

Varmt välkommen till Karstorp Säteri, med en restaurang för dig som vill ha lite mer än bara ett trivsamt boende i Skövde. Hos oss hittar du också hotell och konferensmöjligheter.

BOKA NU

Restaurangen en gömd pärla i Skövde.

Letar du efter en utsökt matupplevelse, kontakta oss på Karstorp säteri. Våra begåvade kockar kommer att förbereda en måltid som kommer att fresta dina smaklökar och lämna dig längtande efter mer. Så kom och utforska de kulinariska läckerheterna här på restaurangen i Skövde – vi garanterar att du inte kommer att bli besviken! Så kom och gör oss sällskap på Karstorps säteri, där maten är utsökt och sällskapet oöverträffat.

Restaurang PÅ SÄTERIET

Välkommen att bo hos oss på Karstorp Säteri, som ligger i Skaraborgs hjärta, Skövde. Här hos oss härskar det lantliga lugnet, även om den ”stora världen” finns bara ett stenkast bort. Restaurangen i Skövde är platsen för dig som är ute efter en god måltid. Matens äkthet och fräschhet kommer att få dina smaklökar att le och samtidigt glädja andra sinnen med den vackra inredningen och miljön. Tryck på Hotellfrukost, Brunch, Afternoon Tea, för att boka din nästa smakupplevelse.

FANTASTISKA

Paketerbjudanden

Paketerbjudanden

hotell-skövde-karstorp-lyxlördag-logo

Lyxlördag

Övernattning, välkomstdrink, Trerätters, säteriets champagne, frukostbuffé, gym

Från 3 050 kr / person

BOKA
DINNER-TIME-LOGO-KARSTORP

Dinner time for two

Övernattning, välkomstdrink, Trerätters, frukostbuffé, och gym

Från 1 150 kr / person

BOKA

Helt underbar plats som verkligen känns magisk nu när julen börjar närma sig! All personal lägger ner tid och hjärta vilket syns tydligt! De är även super trevliga!

110% nöjda och kommer boka där nästa gång vi är på besök!

Citat från Karstorps Google My Business

Känt oss väldigt ompysslade. Fint, fräscht och mysigt hotell. Vacker natur. Riktigt bra frukost.

Citat från Karstorps Google My Business

Läget ligger jättefin och smidigt att ta sig till med bil …

Rekommenderas starkt! Vi kommer återkomma när vi ska åt det hållet och behöver nånstans att sova. Hade gärna tagit en natt till men det var fullbokat.

Citat från Karstorps Google My Business

Riktigt mysiga lokaler. Vackra hus och spännande inredning som väcker upptäckarlusten till liv. Sovrummen är snyggt inredda och man får en hemtrevlig känsla.

Citat från Karstorps Google My Business

Trevlig personal.
Mysigt inredda rum.
Härlig utomhusmiljö.
Frukost buffe jättegod.

Citat från Karstorps Google My Business

FÅ NYHETER OCH VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN FÖRST AV ALLA

FÅ NYHETER OCH VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN FÖRST AV ALLA

Tack för att du vill prenumerera!
Något gick fel, prova igen.

Hitta till oss

Buss från centralstation
Linje 1, 2, 13 eller 500. Linje 1 och linje 2 går varje 15 minut samt efter klockan 18.00 varje 20 minut under måndag till fredag. Under lördag och söndag går bussarna varje 30 minut. Gå av vid busshållplats Ulveket, sedan tar det dig cirka 10 minuter att gå till oss.

Bil från Göteborg
2h
Bil från Stockholm
4h

Tåg från Göteborg
1h 30min
Tåg från Stockholm
2h

Nej, vi är ingen lunch restaurang i skövde. Vi öppnar givetvis upp för sällskap som bokar men vi hjälper mer än gärna dig att boka ditt nästa evenemang. Låt oss veta vilken typ av utrymme och hur många gäster så kan vi skapa den perfekta upplevelsen för alla inblandade!

Nej, vår restaurang i Skövde är mer åt en affärslunch. Eftersom lunchen vi serverar alltid är lagad från grunden med dyra och närproducerade råvaror så blir priset dyrare.

Nej, på vår restaurang i Skövde man måste boka bord innan. Skulle det var något underliggande som exempelvis vår populära söndagsbrunch eller lika efterfrågade afternoon tea så kan du alltid komma in så löser vi en plats givetvis men blir det lite mer människor än du själv så är det bästa alternativet att boka för att säkra upp just din plats. Du kan alltid gå in på vår hemsida för att se ifall det finns lediga platser.

Nej, eftersom vår restaurang i Skövde öppnar efter bokningar så måste du som privatgäst avboka eller boka på minst 7 dagar innan, så vi hinner beställa varor samt tillaga det specifikt åt dig. Helt beroende på vad som är bokat och hur många man är så får man information om avbokningsreglerna innan man bokar. 

Skulle det vara så att du inte tål något så måste det meddelas för att garantera att du inte får i dig något du inte tål. På Karstorps restaurang i Skövde tar vi detta på största allvar.

På Karstorps restaurang i Skövde kan du alltid ringa eller maila för att kolla ifall vi har en redan inbokat lunch för den dagen du tänkt komma och äta, vi kommer informera dig om hur det ser ut i vår restaurang för det angivna datumet.

0500-47 28 00

Har vi ingen annat sällskap i vår restaurang i Skövde den dagen så går det bra att boka för minst 10 personer. Har vi andra sällskap går det bra att boka för minst 1 person. Det bästa alternativet är att ringa oss på tel: 0500-47 28 00 eller mail: info@karstorp.se

Eftersom Karstorp Säteri restaurang i Skövde är en bokningsbar restaurang då ena dagen kan vara fullt på trerätters middag och nästa event dagen därpå så är det bästa alternativet för dig att ringa eller maila oss för att få snabbaste svaret.

På Karstorp Sätei restaurang i Skövde skräddarsys menyn specifikt efter de olika sällskapen samt efter säsong. Så har du något du inte tål eller något du önskar så får du alltid prata med vår kökschef och planera det ihop precis så som du vill ha det. Du kan alltid ringa eller maila: koket@karstorp.se för att få svar på vilken meny din bokade tid kommer att vara.